diumenge, 29 d’abril del 2007

El vi del s.XIII

El dimecres vam assistir a la conferència de màgia i quimica (o magia-química) dels Duran, en Miquel i en Pep, també anomenat Joseph al s.XIII! Va ser molt interessant i, per sobre de tot, divertida. És curiós que tot i saber que la màgia és bàsicament una il·lusió o un "no sé perquè passa" o "com co**ons ho fa", ens manté entretinguts.

A mi ja m'agrada tot el tema d'entretenir, de veure els nens (en aquest cas no tan nens) embadalits quan expliques un conte (sí, he sigut explicador de contes!), quan fas malabars, quan fas 'màgia'. La veritat és que no sabia que hi havia la màgia química fins aquest dia!

Un dels "trucus" que més em van agradar va ser el del vi. Ho vaig trobar molt ben fet ja que creus que ja està acabant, fent una copa de vi i quan te l'aboca et quedes sorprès de tot el que pot arribar a passar partint d'un mateix líquid. Quan tingui una mica més de temps, és a dir, quan hagi passat l'examen de termo, buscaré més informació i intentaré fer, jo mateix, algun espectacle d'aquests... Com diu en Miquel, la màgia química està molt oblidada i crec que no s'hauria de perdre.