dissabte, 21 d’abril del 2007

TCP/IP

El sistema TCP és el que assegura una comunicació entre dos sitemes lliure d'errors, fiable i segur aportant les funcions que ho fan possible.
El primer pas de tota conexió, és la conexió en sí!! (muahahaha...ja m'assemblo al Déu Kaito!eh..ho sento). Per establir la conexió se segueixen 3 passos: El nostre sistema 'demana' enviar la informació al port TCP del client. Aquest li envia una respota 'valida' al servidor permetent l'entrada d'informació per part d'aquella direcció TCP. Finalment, el servidor envia la informació.
A l'hora d'enviar-la, el TCP subdivideix el global de la informació en paquets de bits. Aquesta transmissió pot dur-se a terme correctament o perdre algun paquet pel camí. Si succeeix això últim, el TCP ho detecta i reenvia només el paquet o paquets perduts.
Per acabar, el 'final' de la conexió es fa de manera separada. El que vol acabar la seva "1/2 conexió" envia un paquet 'FI' a l'altre, que li contesta. Ja tenim 1/2 conexió finalitzada. Després l'altre li ha d'enviar un paquet 'FI' al primer, aquest li contesta al seu torn i es pot acabar l'altre 1/2 conexió.
Aquest sistema d'enviament per separat per acabar la conexió pot portar a mantenir una conexió a mitges, és a dir, que un no pot enviar res a l'altre, però l'altre sí que pot enviar paquets de bits al primer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I would like to exchange links with your site rascada-cerebral.blogspot.com
Is this possible?